dilluns, 27 de desembre del 2010

Fòrums TV3

Sabíeu que en la televisió també hi ha forums? I que es parla de molts temes interessants?

ENTREU AL SEGÜENT ENLLAÇ.

Us animen a que hi feu un cop d’ull i pugueu veure la multitud de temes que es fan en TV3.


Hem trobat un fòrum que parla sobre un programa anomenat "Supernani" al qual la gent es fan diverses preguntes perquè creuen que l'actitud que tenen els seus fills és incorrecte.
Creiem que aquest fòrum és molt útil.ja que, diversos interlocutors responen els dubtes que tant els pares com les mares es realitzen.

A continuació mostrem un vídeo de supernani perquè pugeu comprovar la multitud de problemes que poden sorgir amb alguns infants.





Després de veure aquest vídeo no creieu que es molt positiu i útil que existeixin diversos fòrums per parlar, comentar i preguntar alguns dubtes?

1 comentari:

  1. Hola noies, en nom del meu grup "Internet com a font de documentació 7-B", considerem que sí resulta molt útil i positiu que existeixin fòrums per tal de parlar, comentar i preguntar, ja que si no hi haguèssin altres opinions, un mateix no podria posicionar-se de cap manera. Creiem que és molt positiu, ja que cal saber i investigar sobre les diverses opinions i reflexions de les altres persones.
    En definitiva, exposar opinions i reflexions, encara que siguin contràries, és molt positiu per tal d'aprendre a mantenir un diàleg i a defensar i saber reflexionar sobre la pròpia idea.

    ResponElimina