dissabte, 11 de desembre del 2010

La televisió a l'escola

Els nostres companys del bloc La televisió a l'escola, han parlat d'un tema que ens ha semblat molt interessant per debatre. Si voleu donar la vostra opinió heu d'anar a la part dreta del nostre bloc. Allà trobareu la llista dels blocs col·laboratius.


Actualment a la televisió hi ha molts programes i dibuixos animats que no són aptes per nens de 3-5 anys. Són dibuixos infantils com Shin Chan, que no aporten cap mena de valor al nen. Són una mala influència per la seva educació. Hem de tenir en comte que aquests no es deixaran d'emetre i per tant hem de controlar allò que veuen els nostres alumnes, germans petits, fills...



Tot i això hi han molts dibuixos que si que aporten aspecetes positius, valors, educació... són aquests els que hem de mostrar als nostres fills, perquè aquests són una gran font d'aprenentatge. Algún exemple seria Pocoyó i Bob el manetes. Aquests ensenyen als nens valors com el respecte, l'obediència...





Així doncs com a futurs mestres que serem, hem de tenir ben clar quins són els dibuixos que els nostres alumnes poden veure per aprendre.

Hem fet un cmaptools on en forma d'esquema trobareu tot lo parlat al debat.  Ciqueu al mapa per veure-ho més gran al web.

















Si algú no està d'acord amb la nostra opinió ens agradaria que ens ho comentéssiu. D'aquesta manera podríem posar totes les opinions en comú.


2 comentaris:

  1. Jo hi estic d'acord! Els nens no haurien de mirar dibuixos que no aportin cap mena de valor al nen, sinó que haurien de mirar dibuixos que ensenyin als nens valors com el respcte i la obediència.

    ResponElimina
  2. Opino el mateix que la Nuria, crec que els nens no haurien de mirar tants dibuixos animats com Shin-Chan, etc., ja que no aporten cap mena d'ensenyament. Penso que els pares haurien de posar-li als seus fills dibuixos animats més educatius.

    ResponElimina