dijous, 30 de desembre del 2010

Entrada final

Debats de les Xarxes
Comencem descrivint que és un debat?

Discussió d’una qüestió entre dues o més persones de posicions contraposades, les quals es troben subjectes a les regles metòdiques d’intervenció i d’exposició de llurs arguments.

I la xarxa?

Encreuament o connexió de línies, de conduccions, de vies de comunicació.


És a dir els debats de les xarxes son discussions de qüestions concretes o generals, entre dues o més persones de forma mitjançant la connexió de línies (online).



Ens hem centrar en l’educació, i aquí podem veure un seguit de pàgines web amb els seus corresponents fòrums, on es parla i es discuteix sobre diversos temes i amb diverses persones.



Aquí podem veure l'enllaç al fòrum del XTEC, concretament sobre els recursos TIC a l'educació primària.

Aquí podem veure una altres de les webs de gran importància per al tema de els debats de les xarxes. Es tracta del web Xarxa Vives d'universitat. En concret hem destacat un debat universitari anomenat VII Lliga de debat Universitari, el qual a diferencia dels altres es presencial.

Aquí podem veure un altre dels debats d'educació no presencial. En aquest cas en ha cridat l'atenció un debat que es va celebrar el 16 de novembre sobre l'ús de les TIC a l'aula encapçalat per Larry Cuban.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada